BHV incompany

Vanaf 8 personen is het mogelijk om een incompany BHV cursus of praktijkdag te organiseren op uw locatie. Onze instructeur komt dan met het materiaal naar u toe. Het voordeel van een Incompany BHV cursus is dat de cursisten niet hoeven te reizen en dat de cursus aangepast kan worden aan uw wensen of uw omgeving.

Hoe werkt het?

BHVdirect organiseert incompany BHV cursussen op dezelfde manier als bij de standaard open inschrijving. U bepaalt het ervaringsniveau van uw medewerkers en kiest vervolgens of zij een BHV basiscursus of BHV herhaling moeten volgen en in welke variant.
De cursussen BHV incompany bestaan uit 2 onderdelen: een theoriedeel en een praktijkdeel. Dit kan een combinatie van e-learning en praktijkdag zijn of een volledig klassikale cursus.

E-learning en BHV incompany praktijkdag


De theorie volgen de cursisten online met behulp van onze BHV e-learning modules voordat zij naar de praktijkdag gaan. Op een leuke interactieve en uiterst effectieve manier doorlopen zij daarmee de stof waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. De praktijkdag vindt vervolgens plaats op uw locatie, op een bijvoorbeeld een parkeerplaats. Het praktijkdeel bestaat uit het toepassen van het geleerde in de praktijk met brandoefeningen, zelfreddend handelen, EHBO en ontruiming. Onze ervaren, gecertificeerde instructeurs werken altijd in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding en oefenen.

Vraag vrijblijvend een offerte BHV incompany aan
Vul onderstaand formulier in. Wij nemen direct contact met u op.


BHV Incompany offerte aanvragen