Herhaling Coördinator BHV

LET OP:
Met ingang van 25 september 2021 is het verplicht om bij horecabedrijven een coronatoegangsbewijs te tonen. Al onze BHV cursussen vinden plaats bij horecabedrijven, met uitzondering van de locatie Groningen. Dit betekent dat je tijdens de cursusdag een coronatoegangsbewijs moet tonen om mee te kunnen doen met de BHV cursusdagen.


Om de uitvoering van het BHV- beleid in goede banen te leiden kunt u een Coördinator BHV op leiden. Deze zorgt voor het operationeel houden van de bedrijfshulpverlening en stuurt tevens de ploegleiders aan. Door de complexiteit van veel organisaties is het voor het Hoofd BHV een onmogelijke opgave om aan al deze taken zelf invulling te geven. Met de inzet van Coördinatoren BHV bent u verzekerd van een betrouwbare BHV- organisatie per vestiging.

Inhoud van de cursus: Herhaling Coördinator BHV (1 dag)

 
1 lesdag
Doelstelling Na de herhalingstraining is de volgende kennis opgefrist:

  • Een veiligheidsbeheersplan opstellen
  • Een BHV-organisatie opzetten en beheren aan de hand van een veiligheidsbeheersplan;
  • Hoe hij/zij de BHV-organisatie aanstuurt tijdens een calamiteit;
  • Eenduidig en helder te communiceren
  • Nieuwe ontwikkelingen
Doelgroep De Coördinator BHV heeft de rol in het operationeel houden van de bedrijfshulpverlening, maar ook in de coördinatie tijdens een BHV-inzet. Hij/Zij ondersteunt daarmee de Hoofd BHV’er en geeft sturing aan de Ploegleider(s) BHV. De kandidaat moet in bezit zijn van een geldig Basis Coördinator BHV-certificaat.
Cursusduur 1 lesdag
Talen Nederlands
Cursuspakket 1 lesdag
Cursusinhoud

Lesdag- Herhaling Coördinator BHV

Voorafgaand krijg de cursist een huiswerkopdracht toegestuurd. Ook krijg de cursist de laatste kennis aangereikt op het gebied van wet- en regelgeving. Ook wordt er geoefend met verschillende noodscenario’s. Er hoeft niet opnieuw een examen afgelegd te worden: de trainer toetst of de cursist de benodigde competenties voldoende beheerst.

De lesdag bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Ervaringen afgelopen jaar
  • Bespreking huiswerkopdracht
  • Veranderingen in wetgeving
  • Scenario-oefeningen met Lotusslachtoffer
Certificaat Iedere cursist die de Herhaling Coördinator BHV  met goed gevolg aflegt ontvangt een certificaat.
Geldigheid certificaat Het certificaat Coördinator BHV is 1 jaar geldig. Cursisten kunnen ieder jaar de geldigheid met 1 jaar vernieuwen door opnieuw de cursist Herhaling Coördinator BHV (1 dag) te volgen.
Prijs € 275,00 exclusief btw