Cursusaanbod BHV

Wanneer moet u een BHV-opleiding volgen?

Organisaties zijn verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. De verhouding die vaak wordt aangehouden is één bedrijfshulpverlener op iedere tien medewerkers. Hoe groter de organisatie, des te meer bedrijfshulpverleners er dus moeten zijn.

Hoe werkt een BHV-cursus bij BHVdirect?

Bij BHVdirect kunt u kiezen uit verschillende BHV-onderwerpen, zoals BHV Basis, BHV in de zorg, Kinder BHV, Ploegleider BHV en nog veel meer.

Een aantal van de cursussen zijn ‘blended’: dit betekent dat u een e-learning doorloopt met een online theorie-examen, gevolgd door een praktijksessie waarbij u het geleerde in de praktijk leert toe te passen. Omdat u de theorie al heeft geleerd, is er tijdens de praktijksessie veel ruimte om te oefenen met situaties. Bovendien zijn de groepen klein. Dat maakt de praktijkdag veel leuker en ontspannen.

BHV opleidingEen aantal van de cursussen zijn ‘e-learning only’: na inschrijving van uw keuze op de website ontvangt u direct uw inlogcodes om te starten met de gekozen e-learning. Indien aanwezig sluit u de cursus af met een online eindtoets.

Wilt u liever een volledige klassikale BHV-opleiding? Dat kan uiteraard ook. BHVdirect beschikt over een zeer uitgebreid aanbod van BHV- en EHBO-cursussen voor alle rollen binnen een BHV-organisatie.

Heeft u 12 kandidaten of meer? BHVdirect organiseert graag uw BHV-opleiding op uw locatie als een incompany-training. Een voorwaarde is dat er op uw eigen locatie gebruik kan worden gemaakt van bijvoorbeeld een parkeerplaats, om het blussen van een brand te kunnen oefenen. Het voordeel is dat uw medewerkers dan niet hoeven te reizen. Kijk bij BHV Incompany voor meer informatie.