BHV Cursusaanbod

Wanneer moet u een BHV opleiding volgen?

Organisaties zijn verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. De verhouding die vaak wordt aangehouden is één bedrijfshulpverlener op iedere tien medewerkers. Hoe groter de organisatie hoe meer bedrijfshulpverleners er dus moeten zijn.

Hoe werkt een BHV cursus bij BHV direct

Veel verschillende BHV cursussen wordt bij BHVdirect gevolgd door een BHV e-learning cursuspakket met online theorie-examen, gevolgd door een praktijkdag waarbij u het geleerde in de praktijk leert toe te passen. Dat maakt de praktijkdag veel leuker en ontspannen. Daarnaast duurt de praktijk, omdat u geen theorie meer hoeft te doen, slechts één dag! De groepen zijn klein waardoor u zelf niet langs de kant staat hoe een mede-cursist een handeling uitvoert, maar u doet het zelf!
BHV opleiding
Er zijn verschillende BHV cursussen die zo gevolgd kunnen worden: BHV basis en herhaling, Kinder BHV, BHV Retail, BHV in de zorg. Voor alle cursuspakketten zijn zowel basiscursussen als herhalingscursussen beschikbaar.

Na inschrijving van uw keuze op de website ontvangt u direct uw inlogcodes om te starten met de gekozen e-learning modules. U sluit deze af met een online eindtoets. Als u deze succesvol heeft doorlopen, bent u klaar voor de praktijkdag. U moet denken aan bijvoorbeeld het blussen van beginnende brandjes, AED en reanimatie, eerste hulp en het toepassen van ontruimingstechnieken.

Wilt u liever een volledige klassikale BHV opleiding? Dat kan uiteraard ook. BHV direct beschikt over een zeer uitgebreid aanbod van BHV en EHBO cursussen voor alle rollen binnen een BHV organisatie.

Bent u op zoek naar een AED & Reanimatie cursus digitaal voor al uw medewerkers of voor uzelf? Die is er uiteraard ook: met veel videomateriaal en alle stappen van reanimatietechnieken.

Heeft u 12 kandidaten of meer? BHVdirect organiseert graag uw BHV opleiding op uw locatie als een incompanytraining. Op uw eigen locatie kan gebruik worden gemaakt van een parkeerplaats of bedrijventerrein. Het voordeel is dat uw medewerkers dan niet hoeven te reizen. Kijk bij BHV Incompany cursus voor meer informatie